Publicerad 2017-09-08

Tur för dig som är nyinflyttad

Barn på lekplats

Är du nyinflyttad? Välkommen på vår guidade rundtur och lär känna dina nya hemstad Vänersborg. Turen är gratis.

Vi samlas i Vänersborgs museum vid Plantaget. Där hälsar kommunalrådet Marie Dahlin välkommen och museichef Peter Johansson gör en guidning. Sedan åker vi på en rundtur med buss och avslutar med fika på Spiskupan på Hunneberg. Hela programmet tar ca tre timmar och är kostnadsfritt.

Turen går söndag 15 oktober 2017 kl 13.30, Sista anmälningsdag är den 2 oktober.

Anmälan
Anmäl dig till turen via nyinflyttadtur@vanersborg.se. Anmälan är bindande och vi skickar ut bekräftelse på din anmälan när vi tagit
emot den.
Uppge dina kontaktuppgifter (förnamn, efternamn, telefonnummer och e-post) samt antal vuxna/barn.

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Sundsgatan 29

Telefon växel:

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se

MER information

Anmäl dig till turen via e-post:
nyinflyttadtur@vanersborg.se