Hoppa till innehåll

Publicerad 2015-10-15

Fullt hus på FrukostForum

Även denna morgon var välbesökt. 70 personer kom för att frukostmingla
och lyssna på en spännande föreläsning i Residenset.

Innan föreläsningen hade Nyföretagar-centrum prisutdelning för Årets Mentor och utmärkelsen gick till Vänersborgaren Lars-Åke Söderqvist. Prisutdelare var riksdagsledamot Penilla Gunther och diplom delades ut av hans adept Martin Ahlin.

Kommunstyrelsens ordförande Marie Dahlin gav oss senaste nytt av vad som händer i kommunen och efter det så tog Ulrika Leyon Bertilsson och Kjell-Gunnar Granaas plats på scen. Ulrika berättade bland annat om olika slags styrelser och vad det finns för verktyg att ta till hjälp i sitt styrelsearbete. Av Kjell-Gunnar fick vi en inspirerande berättelse ur verkligheten. Hur han gått från att vara anställd och senare ta över som ägare och hur deras resa har varit från en formell styrelse till att skapa en operativ. Efter föreläsningen var det många som kände sig inspirerade att började fundera på sin egen styrelse.

När föreläsningen var över så stannade handläggare från bygglovsenheten och från miljö och hälsa kvar för att svara på frågor inom deras område.

Nästa FrukostForum är den 19/11 kl. 08.00 på Residenset och då kommer Stefan Karlsson, IFK Vänersborgs legendariske tränare att prata om ledarskap - Hur skapar man ett vinnande Team?

Varmt välkommen!

Näringslivskontoret

Ann, Karolin och Jim