Hoppa till innehåll
Ung i Vänersborg
Spelare på Lussebandyn

Lussebandyn

  • Datum: onsdag 12 december
  • Tid: 16.30-24.30
  • Plats: Idrottshuset i Vänersborg

Bakgrund

Onsdagen den 12 december kommer 2018-års Lussebandyturnering avgöras i Idrottshusets A-hall. Turneringen är för ungdomar som bor eller går i skola i Vänersborg.

Spelet sker i två grupper. Grupp A med plats för 15 lag från gymnasiet och Grupp B med plats för 15 lag från grundskolan åk 7-9.

Arrangemanget är drogfritt och om någon i laget bryter mot detta diskvalificeras hela laget! En slumpmässigt vald spelare från varje lag kommer testas med alkomätare i samband med matchstart.

Lussebandy är ett samarbete mellan det drogförebyggande arbetet i kommunen och IBK Vänersborg.

Sammansättning av lag

Lagen får bestå av max 10 spelare och laget måste ha minst 2 spelare av varje kön på planen samtidigt. Max 2 A-licensierade spelare per lag, oavsett kön. Lagen får inte byta eller fylla på med nya spelare under kvällen

Anmälan

Det finns bara plats för 15 lag per grupp, så vänta inte med att anmäla ditt lag. Först till kvarn gäller! För att anmälan ska vara giltig ska denna bekräftas av IBK Vänersborg eller av kommunens drogförebyggande samordnare. 
Anmälda lag

På denna sida listas anmälda lag som blivit antagna till Lussebandyn 2018, efterhand som anmälningarna kommer in. Uppdatering sker vanligen måndagar och torsdagar.

Grupp A - gymnasiet

  • Sy Gyyyyt
  • Cajbows

Grupp B - högstadiet

  • IBK gäsa
  • Erwings BK
  • Vargön gang

Gruppindelning och matcher

Alla lag är garanterade minst 2 matcher. Grupp A och B delas in i 5 st spelargrupper med 3 lag i varje grupp.

Två icke gruppsegrare i Grupp A respektive B kommer att lottas ut till kvartsfinal, som Lucky Loser. Det är därför viktigt att alla lag stannar kvar till denna utlottning.

Svenska Innebandyförbundets regler gäller. Sekretariatet och dömning sköts av IBK Vänersborg. Lottningen kommer att publiceras på www.ungivbg.selänk till annan webbplats senast 7 december.

Spelschema

Spelschema med gruppindelning och tider finns på www.ungivbg.selänk till annan webbplats när lottningen är klar.

Utklädnad

En populär tradition i Lussebandyn är lag som klär ut sig. Under åren har de mest fantasifulla lagen spelat på planen. Givetvis uppmuntras detta och pris utdelas för bäst utklädda lag!

Kontakt

Caroline Näslund
Drogförebyggare

Telefon
0521-72 17 25

E-post
caroline.naslund@vanersborg.se

Facebook

INSTAGRAM