Hoppa till innehåll
Ung i Vänersborg

Kulturhuset Timjan

Timjan är mötesplats för ung kultur i Vänersborg.

Är du mellan 13-20 år? Den 2 september 2016 öppnade kulturhuset Timjan sina portar för allmänheten, med kulturverksamhet riktad till dig i just den åldern.

I början av 2018 sker en flytt av Timjan till nya lokaler i Ungdomshuset. Verksamheten öppnar åter när flytten och de nya lokalerna är klara.

Timjan strävar efter att tillsammans med våra besökare utforma det kulturella utbudet i Vänersborg. Du är välkommen att besöka oss eller kolla in på sociala media. Du hittar vårt konto timjanvbg på Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och timjanvbg Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Öppettider och bokningar

Timjan har stängt på grund av flytt, och verksamheten öppnar igen senare under 2018.

Utbud och möjligheter på Timjan

Vi arrangerar workshops, föreläsningar, utställningar och konserter mm. Med era önskemål i fokus. Vi lyfter fram lokala kreatörer och sätter dem i ett samband med andra händelser, såväl regionalt som nationellt. Vi riktar oss framförallt mellan 13-20 år och att vi tillsammans utformar verksamheten.

Ny möjlighet att påverka

Timjans ungdomsråd diskuterar och planerar utifrån de tankar och idéer som våra besökare har. Är du intresserad av att vara med? Titta gärna förbi och prata med någon i personalen eller maila david.myrvold@vanersborg.se

Utställningar

Är du intresserad av att ställa ut på Timjan? Hör av dig om du är mellan 13-20 år!

Har du egna idéer och önskemål på vad vi på Timjan borde göra i Vänersborg så får du gärna ta kontakt med oss. Vi ser fram emot att träffa alla kulturintresserade unga i kommunen.

För mer dagsaktuell information samt höstens schema, följ oss på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Instagramlänk till annan webbplats.

All verksamhet är självklart alkohol-, drog- och tobaksfri.

KONTAKT

Kulturhuset Timjan

Besöksadress:
Belfragegatan 5, Vänersborg

Telefon:
0521-72 26 03

Telefontid:
Måndag-tisdag 10-12
Onsdag-torsdag 16-20

E-post:
timjan@vanersborg.se

Facebook

INSTAGRAM