Hoppa till innehåll

Publicerad 2015-10-08

Musikskolans Höstkonserter

20, 21 och 22 oktober inbjuder Musikskolan till tre olika Höstkonserter.

Tisdagen 20 oktober kl 18:30 presenterar Musikskolan ”Hösttoner” i Vänersborgs Kyrka.
Det blir en färgsprakande konsert i alla möjliga musikaliska färger med Windband, Vargöns Kammar orkester och Vargöns Symfoniorkester. Ungdomarna som deltar tillhör den äldsta generationen på Musikskolan eller Musikutbildningarna på BirgerSjöbergsgymnasiet.
Dirigenter för kvällen är Maria Götlind-Björk, Tomas Johansson, Catarina Olsson och Anna Bornander. Konfrencier för kvällen är Jan Gustafsson.
Hjärtligt Välkomna! Fri entré och kollekt (som går till Musikskolans Föräldraförening).

Onsdagen den 21 oktober inbjuder Musikskolan till konsert kl 18.30 i Fyrkanten.
Det har blivit en tradition att eleverna visar upp sina färdigheter veckan innan höstlovet. I år musikskolan valt att lägga en av sina konserter under veckan i Fyrkanten. Det är flera olika grupper som uppträder under kvällen. Non Stop och Singo bjuder på sjön körsång. Stråkdraget, Stråkorkestern och Muntra musikanter bjuder på musik hämtad från stråkreportoaren. Blåsorkestrarna Big Pack och Vargöblåset spelar tillsammans liksom BOF och Miniblåset. Eleverna spelar under kvällen allt från pop till klassiska örhängen och välkända schlagers.

Konserten avslutas med att alla orkestermusiker avslutar konserten tillsammans. Över 100 elever som spelar tillsammans utlovas!

Vargöns föräldraförening kommer under kvällen sälja fika och ha ett lotteri. Fri entré, kollekt . Varmt välkomna att ta del av fika, musik och sång!

Torsdagen den 22 oktober kl 18.30 I Brålanda Missionkyrka bjuder Musikskolan i Brålanda på en mysig höstkväll. Det är skolans olika ensembler som kommer att bjuda på en blandad musikalisk kompott. Grupperna består av allt från våra nybörjare till mer vana Sångare och instrumentalister.

Alla är varmt välkomna.