Gå till innehåll

Verktygsfält

Områdesträff Trestad Center

Exempelbild för nyhet

Idag på morgonen genomförde vi Näringslivsavdelningen en områdesträff på Trestadscenter tillsammans med Trestad företagarförening.

Morgonen började med kaffe- och smörgåsmingel, där deltagarna fick möjlighet att nätverka och diskutera. Därefter fick vi en intressant och spännande föredragning av Energikontor Väst, som handlade om energiomställning. De berättade hur de kan erbjuda kostnadsfri rådgivning om hur de kan stötta företag att öka användningen av förnybar energi.

Efter detta fortsatte vi med information om vårt nya verksamhetsområde, Trestad Center Väst. Här presenterades Vänersborgs kommuns visioner för området och hur vi arbetar med att marknadsföra Trestad som en strategisk logistikplats för etableringar. Vi diskuterade även hur vi jobbar med att förbättra kollektivtrafiken till och från Trestads Center, vilket är en viktig del i att göra området mer tillgängligt och attraktivt för både företag och besökare.

Morgonen var fylld av givande dialoger och inspirerande möten. Stort tack till Trestad företagarförening för stödet vid arrangemanget och till Trestads Restaurang för den utmärkta servicen.

Vi ser fram emot fler liknande träffar i framtiden, där vi kan fortsätta att utveckla och stärka vårt lokala näringsliv.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
17 maj 2024