Hoppa till innehåll

 

FrukostForum

Frukostforum på Quality hotel

En gång i månaden ses näringslivet i Vänersborg för att nätverka, utbyta erfarenheter och lyssna till gäster i aktuella ämnen i vår morgonsoffa. Nätverket har växt sig allt starkare och frukostmötena har ett snitt på ca 120 deltagare.

Sedan mars 2020 har vi valt att livesända FrukostForum istället för att ställa in, något som visat sig vara mycket uppskattat. Vi ä väldigt få personer på plats vid inspelning men har istället inringande intressanta gäster, som knyter an till de ämnen vi tar upp. Vi sänder från vår Facebooksida: Näringsliv Vänersborgs kommun Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


FrukostForum 2022

Varje sändning textas i efterhand och läggs på så snart den är klar.

Tidigare FrukostForum 2021

På vår facebooksida kan du se våra tidigare sändningar.

Vill du ha våra utskick?

Har du en koppling till näringslivet i Vänersborg är du välkommen att anmäl dig till vår e-postlista för att ta del av våra utskick och inbjudningar. Skicka ett e-postmeddelande till naringsliv@vanersborg.se så lägger vi till dig.

KONTAKT

Vänersborgs kommun
Näringslivsavdelningen
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Sundsgatan 29

Telefon växel:
0521-72 10 00

Kontaktpersoner Näringslivsavdelningen

Frukostforum

FrukostForum 12 maj


Dina uppgifter
Förnamn
Efternamn
E-post
Företag
Telefon
Ev. specialkost
Jag godkänner att mina uppgifter sparas i Vänersborgs kommuns administrativa program enligt dataskyddsförordningen (GDPR) och att fotografering kan förekomma för dokumentering, information och marknadsföring av vår verksamhet.


MER information

Efter frukostmötena gör vi sammanfattningar av vad som lyftes under morgonen. Dessa hittar du i nyhetsflödet.