Hoppa till innehåll

 

Områdesträffar hösten 2022 och våren 2023

På Näringslivsavdelningen i Vänersborgs kommun arbetar vi för att komma i kontakt med företag som vill vara med att påverka och utveckla Vänersborg på olika sätt. Vi besöker i regel ett par företag i veckan ihop med våra kommunalråd. Vi anordnar träffar av olika slag för att föra ut information, bland annat genom att en gång i månaden arrangera FrukostForum, som brukar locka ett hundratal företagare. Det är helt kostnadsfritt och är det ett bra forum för att hitta nya kunder och nätverka.

Under kommande höst 2022 och under våren 2023 kommer vi att genomföra områdesträffar i alla kommunens olika verksamhets/industriområden. Vi hoppas att ni vill möta upp oss i just ert område. Vi fokuserar dessa träffar på nya Näringslivsstrategin för Vänersborg. Den ska arbetas fram under vintern för att kunna antas under hösten 2023, och då vill vi förankra och lyssna in så många synpunkter som möjligt från näringslivet. Kanske vill ni lyfta några andra punkter som är aktuella för just ert område, hör av er till oss i så fall.

Vi hoppas att ni har möjlighet och vill vara med. Vi går ut med inbjudan tidigt för att så många som möjligt ska kunna planera att vara med. Vi bjuder på kaffe och smörgås.

Inför områdesträffen som du anmält till kommer vi att i god tid återkomma med mer innehåll för träffen samt om var vi kommer att vara.

Anmäl dig till områdesträff


ReCaptcha * (obligatorisk)
Intygar att du inte är en robot

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Sundsgatan 29

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se