Hoppa till innehåll
Bilden innehåller texten Ung i Vänersborg.

 

Evenemang

Publik på Schools Out

Varje år sker det mängder av aktiviteter och arrangemang för ungdomar i Vänersborg. En del av detta utbud består av kontinuerliga eller årligen återkommande aktiviteter där Vänersborgs kommun är arrangör. Nedan följer en lista över dessa fasta arrangemang!

I tider med coronarestriktioner är många arrangemang inställda, flyttade eller genomförs i annan form.

Följ ungivbg på Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller ungivbg på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för senaste nytt om kommande evenemang.

Halloweenfest

Kring Halloween arrangerar fritidsgårdarna och Timjan fest med Halloweentema. Priser för bästa utklädnad, liveuppträdande och läskiga utmaningar brukar locka många besökare.

Lussebandyn

Natten till 13 december arrangerar Vänersborgs Kommun och IBK Vänersborg den populära Lussebandyn för högstadie- och gymnasieelever. Alla i åldersgruppen kan delta.

Läs mer om Lussebandyn

School's Out

Den stora avslutningsfesten i Vänersborg som inspirerat många andra liknande arrangemang runt om i Sverige. School's Out är samma dag som grundskolan slutar för vårterminen och har varit en succé sedan starten!

De 15 arrangerade åren har tillsammans lockat över 7000 besökare och bjudit på bland annat kända liveband, dansgolv med dj:s och aktiviteter. 2005 arrangerades School's Out för första gången i Dalborgsparken i Vänersborg av Vänesborgs kommun, Studiefrämjandet och föreningen MIC.

Läs mer om Schools Out 

Vbg Dance Festival

Vbg Dancefestival arrangerades i Vänersborg för första gången 2014. Därefter har festivalen växt större och större.  Alla dansintresserade i fyrstadsområdet är välkomna att delta i workshops, battles och jam.

Läs mer om Vbg Dance Festival Öppnas i nytt fönster.