Hoppa till innehåll
Bilden innehåller texten Ung i Vänersborg.

 

Denna sida är äldre än sex månader, och innehållet kanske inte längre är aktuellt.

RBJ Dance Festival

Rookies Battle och Jam Dance Festival innebär att du inte behöver några förkunskaper i att battla. I jam dansar alla tillsammans på dansgolvet till vår DJ, här kan du vara nybörjare på dans eller avancerad dansare. Dansgolvet är för ALLA!

RBJ Dance Festival arrangeras då många har önskat mer dans, fler festivaler och även möjlighet att få prova att battla för de som är rookies (nybörjare i battle). Eventet är en del av Danspoolens dansvecka och en utökning av VBG Dance Festival.

Kom och skapa vibe och dansa loss i JAM till vår DJ!

Rookie battle

Rookie battle är för dig som aldrig battlat eller är relativt ny på att battla. Du kanske dansar mycket hemma och vill utmana dig själv? Eller har du dansat i dansgrupp och vill prova din egen dansstil till DJ?

Under kvällen kommer vi även ha en grundlig genomgång för hur battle går till. Anmäl dig själv eller tillsammans med en kompis.

Anmälan

Du kan anmäla dig oavsett vilken dansstil du dansar- vi välkomnar alla stilar så som vi kallar all style ->FUSION. Begränsat antal platser, först att anmäla sig får plats.

Anmälan öppnar när nästa festival är bokad

RBJ Festival på sociala medier

Gå till eventet på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för senaste infon, peppande material och mycket mer.

Du kan även kolla in Danspoolen på Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Bakom RBJ Dance Festival står Danspoolen, Timjan och fritidsgårdarna i Vänersborg.

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Södergatan 16 A

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se